60% OF THE MAINTENANCE COSTS ARE DUE TO POLLUTION

Waarom Oil2-Power

Wist u dat Olie de meest elementaire stof is in uw motor, een heel dun filmpje olie beschermt de met zeer hoog toerental langs elkaar wrijvende onderdelen tegen beschadigen.

Te weinig olie, (oliepeil te laag) of oliedruk te laag zal dan ook vrijwel direct tot zeer ernstige motorschades leiden.

Toch zijn er een 5 tal plekken in uw motor, de nokkenassen, de drijfstanglagers, de krukaslagers  het bigg-end lager enen de zuigerveren  die erg heet worden om maar te zwijgen over de olie in het binnenste van uw turbolader. Heeft uw auto startstop dan wordt de oliedruk zomaar stop gezet en daarmee de koeling van de olie, resultaat uw olie verbrand en smeert en beschermt daarom de kostbare onderdelen in uw motor veel minder.

Oil2-Power is een Slim gemaakte stof die 1000 maal minder wrictie heeft dan olie en de hete onderdelen wel kan beschermen bij extreem hoge temperaturen. Door een speciaal proces gaat deze stof op de metalen onderdelen zich hechten en  trekt deze stof zich altijd naar het heetste punt toe en beschermt zo uw motor. Zowel bij koudstart als bij inschakelen van start stop.

Voorkom onnodige motor/turboschade en voeg Oil2-Power toe aan uw olie en uw motor gaat gegarandeerd langer mee.