60% OF THE MAINTENANCE COSTS ARE DUE TO POLLUTION

Why Fuel2-Power Gasoline

Moderne benzine automotoren hebben vrijwel allemaal directe benzine injectie, hierdoor kan er zeer nauwkeurig op het laatste moment benzine  ingespoten worden.

Dat  klinkt heel mooi, maar de benzine wordt pas heel laat ingespoten waardoor er een veel te korte tijd ontstaat om de brandstof goed met de lucht te mengen. (eerder inspuiten kan ook niet want dan zijn de kleppen nog niet dicht). Resultaat Roet, onnodig fijn stof wat ontstaat simpelweg door een onvolledige verbranding

Fuel2-Power lost dit probleem grotendeels op door de eigenschap van de benzine aan te passen waardoor deze veel beter met de lucht mengt en daardoor veel beter verbrand. Tot 80% minder roetvorming.

Voorkom dat uw motor zich versmeert, i.p.v. achteraf uw motor telkens te laten reinigen (zelf slikken mensen ook vitamines juist om ellende vooraf te voorkomen).

Nieuwe benzine auto’s vanaf juli 2018 krijgen zelfs een fijnstoffilter (een roetfilter maar dan voor benzine motoren). Bij de diesel motoren met groffere dieselpartikels geeft dit systeem al veel problemen. Dan kan je er vrijwel zeker van zijn dat een fijner filter systeem op benzine auto’s nog veel eerder storing zal geven. Fuel2-Power kan dit aanzienlijk verminderen.