60% OF THE MAINTENANCE COSTS ARE DUE TO POLLUTION

Waarom Fuel2-Power Diesel

Moderne diesel automotoren hebben vrijwel allemaal directe hogedruk inspuiting, hierdoor kan er zeer nauwkeurig diesel  ingespoten worden.

Dat  klinkt heel mooi, maar de diesel wordt pas heel laat ingespoten waardoor er een veel te korte tijd ontstaat om deze zware brandstof goed met de lucht te mengen. (eerder inspuiten kan ook niet want dan staan de kleppen nog open). Resultaat Roet, onnodig fijn stof wat ontstaat door een onvolledige verbranding

Fuel2-Power lost dit probleem grotendeels op door de eigenschap van de diesel aan te passen waardoor deze veel beter met de lucht mengt en daardoor veel beter verbrand.

Voorkom dat uw motor zich versmeert, i.p.v. achteraf uw motor laten reinigen (zelf slikken mensen ook vitamines juist om ellende te voorkomen).

Diesel auto,s vanaf 2007 zijn inmiddels allemaal voorzien van een Roetfilter, dit klinkt heel mooi maar in de praktijk zijn de probleem met vervuiling heel groot, vervuilde kleppen defecte egr kleppen wegens vervuiling  en roetfilters die niet meer schoon worden door regeneratie zelf. Gevolg dure reparaties.

Fuel2-Power kan dit aanzienlijk verminderen.