60% VAN DE ONDERHOUDSKOSTEN KOMEN DOOR VERVUILING

Waarom Fuel2-Power Diesel

Moderne turbo-dieselmotoren hebben vrijwel allemaal directe diesel inspuiting onder hoge druk, hiermee kan zeer nauwkeurig diesel worden ingespoten, in een korte tijdsperiode.

Dat klinkt heel mooi, maar de diesel wordt pas heel laat ingespoten waardoor er een te korte tijd ontstaat om deze relatief zware brandstof goed met de lucht te laten vermengen. (eerder inspuiten kan ook niet want dan staan de kleppen nog open). Resultaat Roet, onnodig fijn stof wat ontstaat gedurende een onvolledige verbranding.

Fuel2-Power lost dit probleem grotendeels op door de eigenschap van de diesel te veranderen waardoor deze veel beter met de lucht vermengt en daardoor ook veel completer kan verbranden.
Voorkom dat uw dieselmotor zich inwendig vervuilt, i.p.v. achteraf uw motor te laten reinigen met een dieselbrandstofreiniger (zelf slikken mensen ook bewust vitamines vooraf om ellende te voorkomen).

Diesel auto’s vanaf 2007 zijn reeds voorzien van een Roetfilter, dit klinkt heel mooi maar in de praktijk zijn de probleem met vervuiling heel groot, vervuilde kleppen defecte egr kleppen wegens vervuiling en roetfilters die niet meer schoon willen worden tijdens de vol automatische regeneratie. Vaak met gevolg hebbende dure reparaties voor u.

Fuel2-Power Diesel kan deze roetaanwas in uw motor significant reduceren.

Download flyer

Voor meer technische informatie, zie hier.

Bestel nu