Auto Zuiniger laten rijden

U heeft een fijne auto waar u graag mee rijdt, maar aan dat plezier hangt helaas wel een prijskaartje. Heden ten dage betaal je een flinke prijs voor een liter brandstof. En ondanks alle moderniseringen aan de motoren van de afgelopen jaren is zo,n liter brandstof altijd zo weer op. Uw auto zuiniger laten rijden levert u dus geld op.

Simpele effectieve methode om zuiniger te rijden en geld te besparen

Er zijn meerdere methode om een auto zuiniger te maken maar die kosten vaak een hoop geld. Fuel2-Power is een additief wat je simpel aan de brandstof toevoegt. Deze speciale stof zorgt er voor dat de brandstof en de lucht beter met elkaar mengen. Zo krijg je een betere verbranding en heb je minder brandstof nodig voor dezelfde prestaties.

Hoe lang doe ik met 1 Flesje Fuel2-Power ?

In een flesje Fuel2-Power zit ruim voldoende additief om 10* 50 liter brandstof te bewerken. Een flesje kost slechts 25 euro. U voegt met een Pipetje simpel het additief toe aan uw brandstof via de vulopening van uw brandstof tank. Zo kunt u gemiddeld 7500 KM met 1 flesje Fuel2-Power doen. Wilt u ook uw auto zuinig laten rijden ?

Hoeveel geld kan ik besparen bij mijn Benzine auto ?

Bij een benzine auto voegt u 2,5 euro toe aan uw benzine tank. Wij zien bij klanten die op benzine rijden gemiddeld een besparing van 8%. Even er van uitgaande dat u voor 80 euro tankt (50 liter)  dan bespaart u 6,5 euro. Min de 2,5 euro  is 4 euro besparing. Tevens blijft uw motor van binnen veel schoner wat dure reparaties beperkt.

Hoeveel geld kan ik besparen bij mijn Diesel auto ?

Bij een diesel auto voegt u 2,5 euro aan uw brandstoftank toe. Wij garanderen een brandstof besparing van 10% bij diesel personenwagens *. Tankt u voor 75 euro dan bespaart u 7,5 euro per tankbeurt. Min de 2,5 euro is 5 euro besparing per tank. En omdat de brandstof beter verbrand komt er minder roet in uw motor, zo beperkt u slijtage.

Kan ik nog meer doen om te besparen ?

Naast Fuel2-Power brandstof additief leveren wij ook Oil2-Power olie additief. Deze stof voegt u simpel na een oliewissel toe aan uw motorolie. De weerstand in de motor wordt verlaagt, de smering wordt beter en er vindt minder mechanische olieverbranding plaats. Betere smering betekend er is minder verlies door wrijving.