Fuel2-Power is een Unieke Benzine verbeteraar.

De meeste automobilisten tanken tegenwoordig 95 e10 of 98 e5 benzine. Dit is benzine waar 5% of 10% bio-ethanol aan toegevoegd is. Dit zou beter voor het milieu moeten zijn. Maar jouw automotor wordt er zeker niet blij van. Weet jij dat bio ethanol calorisch 11% minder energie heeft dan benzine ? Je motor presteert dus minder

Benzine op zichzelf wil niet branden

De meeste mensen denken dat benzine een uiterst brandbare stof is. Benzine zelf wil niet goed branden, benzine damp wil wel uitstekend branden. De ideale mix tussen benzine en lucht is 1 deel benzine op 14.6 delen lucht. Nou lukt dat in de praktijk vaak al niet omdat de autofabrikanten hun auto’s lean burn afstellen. Dit houdt in meer lucht zodat de motor armer loopt. F2p  Benzine verbeteraar heeft een Zeer gunstig resultaat op jouw motorverbranding.

Hoe werkt Fuel2-Power benzine verbeteraar

Fuel2-Power benzine verbeteraar zorgt er voor dat de brandstofmoleculen beter kunnen mengen met de lucht. In de motor wordt tegenwoordig de benzine direct ingespoten er is dus weinig tijd om de benzine en de lucht goed te laten mengen tot een homogeen mengsel. Fuel2-Power zorgt er voor dat de benzine en lucht sneller vermengen.

Wat is het resultaat van Fuel2-Power benzine verbeteraar

Doordat de benzine beter met de lucht wordt vermengt voordat het mengsel wordt ontstoken, levert de verbranding meer energie op. Meer energie betekend meer Vermogen, of je kan met minder brandstof het zelfde vermogen behalen. Het is dus mogelijk om te genieten van meer vermogen, of om zuiniger te rijden net wat jij graag wilt.

Wat maakt Fuel2-Power benzine verbeteraar Uniek ?

De meeste benzine verbeteraars verhogen puur het octaangehalte van de benzine. Het verhogen van het octaan gehalte zorgt dat de benzine beter samen persbaar is. Er is dus minder kans op detonatie of voorontsteking. Maar de menging van de lucht en benzine wordt door octaanboosters niet verbeterd. En octaanbooster is veel duurder.

Kan je Fuel2-Power benzine verbeteraar combineren met octaan Booster ?

Een veel gestelde vraag die wij ontvangen is kan ik octaanbooster en Fuel2-Power benzine verbeteraar tegelijk gebruiken ? Ja je kan rustig een goede octaanbooster tegelijk gebruiken met Fuel2-Power benzine verbeteraar. De octaan booster zorgt dat het mengsel beter samen persbaar wordt en de Fuel2-Power zorgt voor betere menging.