60% VAN DE ONDERHOUDSKOSTEN KOMEN DOOR VERVUILING

Gebruikerservaringen


Beste Fuel2-Power Bij Kia Sorento Diesel.

Nog even over jullie Oil2-Power olie-toevoeging. De eerste paar honderd  kilometer merkte ik niet gelijk verschil. Echter vanmorgen,na inmiddels bijna 1.000 km achter elkaar gereden te hebben, startte ik de Kia ‘s ochtends  en ik hoorde de motor bijna niet (nachttemperatuur Bordeaux ongeveer 4 graden boven nul). Na nog eens 900 km gereden te hebben vandaag viel mij op dat de motor wel gechipt leek! Met ruim 400 KG bagage aan boord, bleef de auto maar trekken, Bizar eigenlijk zoals gezegd, heeft het nog het meest weg van 30 PK er bij. Ik gebruik natuurlijk ook jullie Fuel2-Power Diesel additief, de samenwerking van deze 2 producten heeft mij dus aangenaam verrast.

Mvgr dhr Stolk


“Volvo V50 1.6 benzine van Alt naar tenor”

Na Fuel2Power benzine verbeteraar te hebben toegevoegd aan onze Volvo V50, 1.6 benzine loopt de motor nu merkbaar Soepeler. Ook is er een beter Benzine verbruik, wat de boordcomputer netjes bevestigt.
Twee belangrijke winsten maar nadat ik Evert Willem van F2P had gevraagd om onze motor van hun Oil2-Power te voorzien, kwam de grootste verrassing: stiller lopende motor zowel stationair als onderweg en een beduidend minder hoog motorgeluid bij 130 km/u. Eerder leek deze motor bij 4000 toeren teveel op zijn tenen te lopen, nu is de toonhoogte van alt naar tenor gezakt en gaat hij soepeler te werk.
Met de Fuel2-Power benzine en olie verbeteraars rijdt het vlot, zuiniger en soepel. Dank, namens een blije Volvo en zijn eigenaar.

K. Bakker


Goedemiddag Evertwillem

Sinds een paar maanden gebruik ik nu Fuel2-power dieselverbeteraar in combinatie met Oil2-Power toegevoegd aan de motorolie in mijn door Ventura tuning getunede BMW 2 serie Grantourer diesel (2016) was al een hele fijne auto. Nu met de toevoegingen rijd hij nog beter! Motor loopt veel rustiger soepeler en is bovendien meetbaar zuiniger.

Heel hartelijk dank,

Christian


Goedendag Evert -Willem,
Het is alweer een tijdje geleden dat ik in Beilen ben geweest.
Er was iets nieuws. Fuel2-power benzine verbeteraar.
Na de Fuel2-power toegevoegd te hebben liep mijn motor van mijn T-Roc 2.0 TSi een stuk rustiger. Later ook het verbruik gemeten. Het benzineverbruik is dankzij Fuel2-power ongeveer 9% gedaald. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. De prijs van Fuel2-power is alleszins redelijk omdat men er erg lang mee doet. Zelf voeg ik om de 550 km tijdens de tankbeurt er wat bij. Ook goed om mee te nemen op buitenlandse
vakanties. Een tevreden klant.
Groet M. H.


Ik was op zoek naar een bedrijf wat mijn bescheiden 3 cilinder 1.0 turbo motortje van 100 PK in mijn Picanto GT Line een zetje in de rug kon geven. Na wat zoekwerk op internet kwam ik bij Ventura Tuning in Beilen terecht. Hun verhaal over de externe 3D ECU wekte mijn interesse. Mijn nieuwsgierigheid werd ruimschoots beloond. Ik heb echt de ballen verstand van motoren, maar door hun duidelijke uitleg voor, tijdens en na de proefrit heb ik wat beter inzicht gekregen hoe een turbomotor werkt. Na installatie van de externe ECU en een apparaatje voor een betere gasresponse zijn de prestaties werkelijk indrukwekkend. De Picanto weegt 970 kg en heeft 130 PK tot z’n beschikking, tel daar de optimale gasresponse bij op en menige snotneus met bontkraag capuchon bezorg je een minderwaardigheidscomplex. Ook voeg ik op elke volle tank een paar druppels van hun speciaal ontwikkelde vloeistof Fuel2Power Benzine toe voor een nog betere verbranding. Overigens blijft mijn verbruik (ben niet echt een hardrijder) op ruim 1 op 19 stabiel. Bedankt Ventura Tuning / Fuel2Power voor deze belevenis!


Hallo Evertwillem,
De eerste gedachte als je jullie verhaal over Fuel2-Power additief hoort is: Dit is te mooi om waar te zijn. Maar als je het totaal pakket Fuel2-Power Benzine en Oil2-Power gebruikt merk je meteen een heel duidelijk verschil. Mijn Fordje is sneller geworden, vooral bij het optrekken. Hij rijdt soepeler, stiller en gebruikt zo’n 10% minder benzine dan eerder. Als anderen me vragen hoe dit allemaal kan, is het antwoord: Vraag niet hoe het kan maar geniet ervan. Evertwillem bedankt voor je tip.
Met vr.gr. Willem H.


In april is mijn BMW 520i G30 door Evertwillem van Ventura Tuning voorzien van een externe chiptuning en een gaspedaalrespons unit.
Daarnaast attendeerde Evertwillem mij op  hun additieven Fuel2-Power en de Oil2-Power.
Dit totaalpakket is echt Super. De Oil2-Power voeg je eenmalig toe na het olie verversen. In mijn geval dus elke 30.000 Km. De Fuel2-Power na iedere tankbeurt. Het verschil is zeer duidelijk. De auto is sneller, rijdt veel soepeler en is zuiniger in het benzine gebruik.En daarbij is de motor nog eens enorm stil. Top service Evertwillem.


David


Beste Evertwillem.

Wauw! Nooit verwacht dat een middeltjes voor in je brandstof ( waar ik er al meerdere van geprobeerd had ) zo goed zou kunnen werken. Waar andere middeltjes meer tussen de oren werken dan in je motor zorgt Fuel2-Power voor een betere loop van je motor.

Mijn Alfa Romeo Giulietta 1.4  had last van tikkende injectoren . Na de eerste tank beurt met Fuel2-Power was dit sterk verbeterd en na tweede tanken benzine met Fuel2-Power was het echt weg!

Geen vervelende geluiden meer bij het wegrijden en stationair lopen! Echt een top spul wat ik inmiddels bij iedere tank toevoeg

Met Vriendelijke groet,

Devin Hemminga


Fuel2-Power gebruik ik nu een aantal weken in mijn Audi A4 2 ltr diesel uit 2012 ,met 163 pk .
Ik reed hem zakelijk met 20 % bijtelling daarvoor was hij geknepen van 174 naar 163 pk.
Nu ik het additief gebruik merk je ineens dat de auto weer gaat ademen,hij is veel rustiger ,ook al met de koude start.
Met caravan naar Italië en Frankrijk geweest en de auto loopt veel soepeler,trekt als nieuw en is zelfs zuiniger in gebruik. Voor mijn auto is Fuel-2power het juiste medicijn .Ik blijf het dan ook zeker gebruiken. Wil iemand info ,mail mij gerust, ik wil mijn ervaring graag met u delen

hein.nettie@gmail.com

Vriendelijke groet.
Hein Nijhof


Beste Evert,

Mijn BMW 4 cilinder diesel 190 pk begint na gebruik van Fuel2-Power qua rijden meer en meer te lijken op mijn oude 6 cilinder BMW 530d.
Na meerdere duizenden kilometers met Fuel2-power heeft mijn X1 inmiddels het 530 d gevoel, kracht, “smooth”, soepel.
Ik vrees dat ik die extra kracht ook heel vaak gebruik – hij nodigt daar veel meer toe uit dan voorheen omdat de motor veel stiller is – terwijl het verbruik eerder minder is dan meer.
Bovendien lijken de aangegeven onderhoudsintervallen zich te verlengen, wellicht wijst dat op vermindering van de interne vervuiling in mijn motor.

In principe hou ik helemaal niet van toevoegingen aan brandstof maar voor Fuel2-Power maak ik een grote uitzondering; vanaf heden voeg ik het ook toe aan de benzine van mijn klassiekers.

Hartelijke groet,

R. Schilt

Ervaring van Kees Gootjes

Ik heb Fuel2Power gekocht voor mijn Citroen dieseltje. De motor liep altijd nogal rauw en als de motor koud was hoorde je een nokkerig geluid. Nu 6 weken later ben ik zeer aangenaam verrast, de motor is stiller, soepeler en krachtiger en ik bespaar zo’n 12% op mijn dieselverbruik. Top spul Evert !

Met vriendelijke Groet, Kees

Ervaring van Yolanda Visser

Vorige week heb ik Yasmin op de foto gezet, zie hier het resultaat. Deze staat ergens aan de A28! Het spul heb ik ook gelijk even uitgeprobeerd. Sceptisch als ik ben dacht ik: ik probeer het, maar ik geloof er niks van! Maar de motor van mijn auto is echt stiller. Hoe ik daar achter kwam? Ik dacht dat ik al in de zesde versnelling reed, maar het bleek de vierde versnelling te zijn.

Met vriendelijke groet, Yolanda Visser